Bandenbedrijf Van Esch

Bedrijfswagenbanden

Vrachtwagenbanden
Voor uw truck banden bent u aan het goede adres of het nu gaat om nieuw of vernieuwd, stuuras of trekas, zware of lichte truck wij hebben de juiste band voor uw specifieke wensen en toepassingen. Allen vakkundig gemonteerd en gebalanceerd door ervaren personeel. Nieuwe truckbanden hebben we in alle merken zoals Michelin, Goodyear, Bridgestone, Dunlop, Apollo enz..

Stalen en lichtmetalen wielen voor truck kunnen wij uiteraard ook in elke gewenste maat leveren van alle gerenommeerde fabrikanten.

Mocht het onverhoopt voorkomen dat u onderweg komt te staan met een lekke band, dan hebben we daarvoor onze service wagen. Natuurlijk gebeurd dit niet alleen in de buurt maar ook als dit verder weg gebeurd kunt u op ons vertrouwen. In heel Europa kunnen wij ervoor zorgen dat u snel weer op weg bent. Wij zijn aangesloten bij Truck Banden Service Nederland (TBSN) waardoor we door heel Nederland u snel weer op weg kunnen helpen.

banden-bedrijf-van-esch

Onze compleet ingerichte servicewagen om pechgevallen onderweg op te lossen


Webshop lichtmetalen velgen

  Configurator met webshop !!! In de nieuwe configurator kunt u niet alleen zien hoe Read more

Regels winterbanden in Europa

Met ingang van 1 januari 2018 gelden in DuitslandĀ alleen winterbanden met het sneeuwvloksymbool als winterbanden. Read more