Bandenbedrijf Van Esch

Personenwagen banden

Goede personenwagenbanden zijn van levensbelang. Bij een personenwagenband gaat het niet alleen om de rijeigenschappen van uw auto, maar in de eerste plaats om uw persoonlijke veiligheid. Veel ongelukken worden veroorzaakt door verkeerde of slechte personenwagenbanden.

Welke personenwagenband het beste bij uw auto past hangt af van heel veel zaken. Niet alleen het type auto dat u rijdt, maar ook welke prestaties u verwacht van uw personenwagenband. Het verschil tussen de ene en de andere personenwagenband is vooral te vinden in de verhouding tussen duurzaamheid, grip, bochtgedrag, verbruik en comfort. Vele “A”merk banden maken verschillende banden in dezelfde maat met verschillende eigenschappen.

Bandenbedrijf Van Esch in Boxtel heeft een zeer breed assortiment in personenwagenbanden voor personenwagens. We hebben alle bekende merken in huis zoals Vredestein, Pirelli, Continental, Dunlop, Bridgestone, Goodyear, Michelin en Toyo autobanden. Daarnaast hebben wij ook ons eigen huismerk met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

U kunt bij Bandenbedrijf Van Esch terecht voor de aanschaf van nieuwe personenwagenbanden, bijvoorbeeld de Continental of de Vredestein autobanden, of wielen, maar natuurlijk ook voor het onderhoud aan uw personenwagenbanden. Bij ons kunt u uw personenwagenbanden op een vakkundige wijze laten controleren op de juiste bandenspanning, goed gemonteerde en gebalanceerde personenwagenbanden en wielen of een perfecte uitlijning.

bandenmerken

 

Arendsbanden-Personenwagenbanden


Webshop lichtmetalen velgen

  Configurator met webshop !!! In de nieuwe configurator kunt u niet alleen zien hoe Read more

Regels winterbanden in Europa

Met ingang van 1 januari 2018 gelden in DuitslandĀ alleen winterbanden met het sneeuwvloksymbool als winterbanden. Read more