Bandenbedrijf Van Esch

Over Bandenbedrijf Van Esch

Informatie

Bandenbedrijf Van Esch B.V. is ruim 31 jaar uw bandenspecialist in Boxtel en omstreken. We hebben een enthousiast team, dat 6 dagen per week voor u klaar staat. Bij ons bent u altijd welkom zonder afspraak.

U kunt bij ons terecht voor het vakkundig monteren en onderhouden van uw banden, het monteren van uw lichtmetalen wielen, uw uitlaat en schokdempers en het installeren van accu’s. Tevens kunt u bij ons uw auto laten uitlijnen en balanceren, waarbij wij gebruik maken van de meest geavanceerde apparatuur.

Bandenbedrijf Van Esch B.V. is aangesloten bij de SHB Group, een netwerk van bandenspecialisten.

Het netwerk staat voor een constante kwaliteit. De banden en producten hebben een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding.
Ons motto: “KLAAR TERWIJL U WACHT”

S.H.B. Group

Bandenbedrijf Van Esch in Boxtel is lid van de SHB Group. Doordat wij zijn aangesloten bij dit netwerk van bandenspecialisten, kunnen wij u een breed assortiment banden en producten leveren tegen een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Ook kunnen wij u een aantal aantrekkelijke diensten aanbieden, zoals pechservice door heel Europa en een uitstekende leaseservice.

VACO gecertificeerd

Bandenbedrijf Van Esch in Boxtel is VACO gecertificeerd. Dit betekent dat ons bedrijf voldoet aan de kwaliteitseisen van de brancheorganisatie voor banden en wielen.bandenbedrijf-van-esch-vaco


Webshop lichtmetalen velgen

  Configurator met webshop !!! In de nieuwe configurator kunt u niet alleen zien hoe Read more

Regels winterbanden in Europa

Met ingang van 1 januari 2018 gelden in Duitsland alleen winterbanden met het sneeuwvloksymbool als winterbanden. Read more