Bandenbedrijf Van Esch

4 x 4 banden

Steeds meer mensen zien de voordelen van een 4×4. De auto’s worden niet alleen meer op ruig terrein gebruikt, maar ook op de normale verharde weg. Dit betekent dat moderne 4×4 autobanden zowel op de onverharde als verharde wegen goede prestaties moeten leveren. Een goede 4×4 autoband scoort hoog op trekkracht en comfort.

4×4 autobanden hebben door hun sterke profiel en vele lamellen veel grip op het terrein. Door een speciale rubbersamenstelling halen de 4×4 autobanden bovendien een hoog rendement en veroorzaken ze veel minder geluid op de openbare weg. De meeste 4×4 autobanden hebben een speciale beschermrand om de wielen.
Zo worden beschadigingen aan het wiel voorkomen. Daarnaast zijn er ook de SUV banden. Deze zijn geschikt voor auto’s die meer dan 90% op de normale wegen rijden. De SUV band kan hoge snelheden aan en is beter toegerust op remmen en een goede waterafvoer. De SUV band heeft het profiel van een wegband, maar genoeg tractie om te gebruiken voor lichte terreinritten. Bandenbedrijf Van Esch in Boxtel levert de SUV band die bij uw auto past.
4x4

Regels winterbanden in Europa

Met ingang van 1 januari 2018 gelden in Duitsland alleen winterbanden met het sneeuwvloksymbool als winterbanden. Read more

Corona maatregelen

De aangescherpte maatregelen om de verspreiding van het corona virus in te perken, doen wij Read more

Webshop lichtmetalen velgen

  Configurator met webshop !!! In de nieuwe configurator kunt u niet alleen zien hoe Read more